Αρχική Σελίδα Προϊόνταφορητές μηχανές αφαίρεσης τρίχας λέιζερ

μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ σοπράνο για το λέιζερ 808 αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων πώλησης lightsheer δίοδος

μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ σοπράνο για το λέιζερ 808 αφαίρεσης τρίχας λέιζερ διόδων πώλησης lightsheer δίοδος

  • soprano laser hair removal machine for sale diode laser hair removal lightsheer laser 808 diode
  • soprano laser hair removal machine for sale diode laser hair removal lightsheer laser 808 diode
  • soprano laser hair removal machine for sale diode laser hair removal lightsheer laser 808 diode
  • soprano laser hair removal machine for sale diode laser hair removal lightsheer laser 808 diode
  • soprano laser hair removal machine for sale diode laser hair removal lightsheer laser 808 diode
  • soprano laser hair removal machine for sale diode laser hair removal lightsheer laser 808 diode
 • soprano laser hair removal machine for sale diode laser hair removal lightsheer laser 808 diode

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Henan, Κίνα (Ηπειρωτική)
  Μάρκα: PZ laser
  Πιστοποίηση: Medical CE
  Αριθμό μοντέλου: Pz-806

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 Ρυθμίστε / Σετ
  Τιμή: Negotiable
  Συσκευασία λεπτομέρειες: Λέιζερ Diodo Depilacion 755 1064 που συσκευάζονται 808 σε περίπτωση κραμάτων αλουμινίου με το παχύ σ
  Δυνατότητα προσφοράς: 400 σύνολο/σύνολα το μήνα
  Επικοινωνήστε
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Τύπος: Λέιζερ Laser Τύπος: Φραγμός αμερικανικών στρατιωτικός λέιζερ, λέιζερ 808 δίοδος
  Στυλ: Φορητός Χαρακτηριστικό γνώρισμα: αποτρίχωση
  Θερμοκρασία ψύξης λέιζερ: 0 - 5 ℃ Το ελαφρύ κρύσταλλο οδηγών: Sapphire
  ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: +15℃~+30℃ Τροφοδοσία: AC230V, 50Hz, AC110V, 60Hz
  Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20℃~+55℃ Δύναμη εισαγωγής: AC110V60HZ & AC220V50HZ
  Σχετική υγρασία: ≤80% Ενεργειακή πυκνότητα: 1~80J/cm2
  Υψηλό φως:

  μηχανή αφαίρεσης τρίχας δερμάτων

  ,

  μόνιμη μηχανή αφαίρεσης τρίχας λέιζερ

  περιγραφή προϊόντος

  soprano λέιζερ αποτρίχωση μηχανή για την πώληση diode λέιζερ αποτρίχωση LED lightsheer λέιζερ 808 δίοδος

  Η θεωρία της μηχανής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ σοπράνο

  Η μηχανή αφαίρεσης τρίχας PZLASER 808nm είναι η διαδικασία απομάκρυνσης ανεπιθύμητων τριχών μέσω έκθεσης σε παλμούς φωτός λέιζερ 808nm που καταστρέφει το θυλάκιο της τρίχας. Τα λέιζερ βλάπτουν τα χρωμοσφαιρικά τμήματα με την επιλεκτική θέρμανση τους ενώ αφήνουν τον περιβάλλοντα ιστό αβλαβή. Κατά τη θεραπεία ανεπιθύμητων τριχών, για παράδειγμα, η μελανίνη στα θυλάκια της τρίχας στοχεύεται και καταστρέφεται, με αποτέλεσμα τη διακοπή της ανάπτυξης και αναγέννησης των τριχών. Το λέιζερ διόδων συμπληρώνεται με τεχνολογία ψύξης και μεθόδους μείωσης του πόνου που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας και την άνεση του ασθενούς.

  Η εφαρμογή της μηχανής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ σοπράνο

  Μόνιμη Απομάκρυνση ανεπιθύμητων μαλλιών για τα διάφορα μέρη του ανθρώπινου σώματος.
  Τύπος δέρματος (I-VI) και χρώμα μαλλιών και υφή ρυθμιζόμενο.

  Λεπτομερείς εικόνες

  Το πλεονέκτημα της μηχανής αφαίρεσης τρίχας λέιζερ σοπράνο

  ■ Η ισχύς των τριών κυμάτων μήκους κύματος
  Ως ολοκληρωμένη λύση, η πλατφόρμα Eos-Ice συνδυάζει τα οφέλη και των 3 μηκών κύματος, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε μονοκαναλική προσέγγιση από μόνη της.
  ■ Γεννήτρια στρατιωτικών λέιζερ Premium ΗΠΑ
  Χρησιμοποιούμε ανώτερη γεννήτρια λέιζερ που εισάγεται από τις Η.Π.Α. για να εξασφαλίσει αξιόλογες επιδόσεις, ακόμη και κάτω από υψηλής έντασης χρήση σε διάφορες δύσκολες συνθήκες εργασίας. Η διάρκεια ζωής της γεννήτριας λέιζερ σε λιγότερο από 20 εκατομμύρια δολάρια, που εγγυάται την ικανότητα εργασίας συνεχώς για 7/24 ώρες και λιγότερη εξασθένηση της ενέργειας.
  ■ Alex 755nm Μήκος κύματος
  Για την ευρύτερη ποικιλία τύπων μαλλιών και χρώματος. Το μήκος κύματος Αλεξανδρίτη προσφέρει πιο ισχυρή απορρόφηση ενέργειας από το χρωμοφόρο μελανίνης, καθιστώντας το ιδανικό για την ευρύτερη περιοχή των τύπων μαλλιών και των χρωμάτων, ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμων και λεπτών μαλλιών. Με μεγαλύτερη επιφανειακή διείσδυση, το μήκος κύματος 755 στοχεύει στην διόγκωση του θυλάκου της τρίχας και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τα επιφανειακά ενσωματωμένα μαλλιά σε περιοχές όπως τα φρύδια και το άνω χείλος.
  ■ Ταχύτητα μήκους κύματος 810nm
  Ο μισός χρόνος θεραπείας. Το κλασικό μήκος κύματος στην αφαίρεση τρίχας λέιζερ, το μήκος κύματος 808nm προσφέρει βαθιά διείσδυση του θύλακα της τρίχας με υψηλή μέση ισχύ, υψηλό ρυθμό επανάληψης και μεγάλο μέγεθος σημείων για γρήγορη θεραπεία. Το 808mnm έχει μέτριο επίπεδο απορρόφησης μελανίνης, καθιστώντας το ασφαλές για τους πιο σκούρους τύπους δέρματος. Οι δυνατότητες βαθιάς διείσδυσης στοχεύουν το Bulge και το Bulb του τριχοθυλακίου ενώ η μέτρια διείσδυση στο βάθος των ιστών καθιστά ιδανικό για τη θεραπεία των χεριών, των ποδιών, των μάγουλων και της γενειάδας.
  ■ Yag 1064nm Μήκος κύματος
  Ειδικευμένη για πιο σκούρα είδη δέρματος
  Το μήκος κύματος Yag 1064nm χαρακτηρίζεται από μειωμένη απορρόφηση μελανίνης, καθιστώντας το μια εστιασμένη λύση για τους πιο σκούρους τύπους δέρματος. Ταυτόχρονα, το 1064nm προσφέρει τη βαθύτερη διείσδυση του θύλακα της τρίχας, επιτρέποντάς του να στοχεύει το Bulb και Papilla, καθώς και να αντιμετωπίζει βαθιά ενσωματωμένα μαλλιά σε περιοχές όπως το τριχωτό της κεφαλής, οι βραχίονες και οι δημόσιοι χώροι. Με μεγαλύτερη απορρόφηση νερού που παράγει υψηλότερη θερμοκρασία, η ενσωμάτωση του μήκους κύματος 1064nm αυξάνει το θερμικό προφίλ της συνολικής επεξεργασίας με λέιζερ για την αποτελεσματικότερη αποτρίχωση.
  ■ Σχεδόν χωρίς πόνο θεραπεία με μέγιστη ταχύτητα 10Hz
  Το 808nm λέιζερ δίοδος υιοθετεί ομοιόμορφη ενέργεια που διαπερνά συνεχώς βαθιά μέσα στο δέρμα και θρομβώνει τριχοθυλάκιο με μέγιστο δέκα παλμούς ανά δευτερόλεπτο. Η γρήγορη λειτουργία είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να θρομβώνει τα θυλάκια τρίχας σε ένα κατάλληλο σημείο βλάβης σταδιακά με χαμηλή ροή ώστε να εξασφαλίζεται η ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία.
  ■ Φιλικό περιβάλλον χρήστη, εύκολη πλοήγηση μενού
  Προκαθορισμένες προτάσεις θεραπείας οδηγούν σε εύκολη πλοήγηση. Μέσα από πολυετείς κλινικές μελέτες, οι διαφοροποιημένες προτάσεις θεραπείας ολοκληρώνονται σύμφωνα με διαφορετικούς τύπους δέρματος και περιοχές δέρματος. Παράλληλα, ο θεραπευτής θα μπορούσε επίσης ελεύθερα να ορίσει παραμέτρους θεραπείας σύμφωνα με τις επιμέρους απαιτήσεις.

  Πριν μετα
  Πιστοποιήσεις
  Συσκευασία & Παράδοση
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας

  Zhengzhou PZ λέιζερ λεπτή τεχνολογία, Ltd είναι ένας διάσημος κατασκευαστής που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την κατασκευή εξοπλισμού αδυνατίσματος στην Κίνα.
  Έχουμε μια μακρά στενή συνεργασία με μια σειρά από κορυφαία κινεζικά ιδρύματα αλυσίδας αδυνατίσματος συσσωρεύονται μεγάλη εμπειρία και τεχνολογία. Εν τω μεταξύ έχουμε ενεργά μια καλή τεχνική ανταλλαγές με τον παγκόσμιο κύριο κατασκευαστή του εξοπλισμού αδυνατίσματος, μαθαίνουν από την καλύτερη και την τελευταία τεχνολογία αδυνατίσματος και σε συνδυασμό με τη δική μας τεχνολογία για να παράγουν μια σειρά από ισχυρή και προηγμένη τεχνολογία και προφανή αποτελέσματα επαγγελματικό εξοπλισμό αδυνατίσματος. αποτέλεσμα, ο πελάτης και οι πελάτες του πελάτη δίνουν ομόφωνα καλές συστάσεις προς εμάς.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Zhengzhou PZ Laser Slim Technology Co., Ltd. Learn More +

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen

  Τηλ.:: 86 15639279254

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Διεύθυνση: 1702Room, κτήριο 16B, πανεπιστημιακή ανατολή επιστημονικών πάρκων, περιοχή Zhongyuan, Zhengzhou, Henan Προβηγκία, Κίνα