Αρχική Σελίδα

Zhengzhou PZ Laser Slim Technology Co., Ltd. Learn More + Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  PZLASER είναι μια επιχείρηση παραγωγής που ενσωματώνει τη βιομηχανική γραμμή συνελεύσεων, γραμμή παραγωγής, εξοπλισμός γραμμών συνελεύσεων, σχέδιο εξοπλισμού αυτοματοποίησης/παραγωγή/πωλήσεις/εγκατάσταση/ανάθεση. Η επιχείρηση έχει ένα σύστημα σχεδίου/κατασκευής για τις γραμμές παραγωγής, τις γραμμές παραγωγής και τις γραμμές συνελεύσεων για πολλά χρόνια. Η ομάδα, πρώτης τάξεως εξοπλισμός γραμμών παραγωγής, πεπειραμένη γραμμή παραγωγής, προώθησε την τεχνολογία γραμμών συνελεύσεων, την πλήρη και ομαλή γραμμή συνελεύσεων, το τέλειες σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων και την εμπειρία διαχείρισης, για να παρέχει τις πληρέστερες λύσεις αυτοματοποίησης για τις διάφορες βιομηχανίες.

 • OEM / ODM

  COem (αρχικοί κατασκευαστές εξοπλισμού) και υπηρεσία ODM (αρχικοί κατασκευαστές σχεδίου). Η τεχνολογία λέιζερ Zhengzhou PZ ψάχνει πάντα τις ιδέες νέων προϊόντων. Εάν ψάχνετε μια επαγγελματική και πεπειραμένη οργάνωση για να συνεργαστείτε με, εμείς ίσως ικανοί να βοηθήσουμε. Οι ικανότητές μας καλύπτουν το πλήρες φάσμα της ομορφιάς φωτονίων και λέιζερ και την ιατρική ζωή προϊόντων κύκλος-από το αρχικό δικαίωμα έννοιας κατευθείαν after-market στις υπηρεσίες. Είμαστε εύκαμπτοι, πολυμήχανοι, και έμπειρος. Εάν έχετε μια ιδέα για ένα νέο προϊόν, αφήστε την ομάδα ΛΈΙΖΕΡ Zhengzhou PZ των πεπειραμένων και επαγγελματικών τεχνικών να σας βοηθήσει να φέρει την στη ζωή. Σας υποστηρίζουμε όσον αφορά στην κατασκευή και σχετικές με τις την τεχνολογία ερωτήσεις.

  Η τεχνολογία λέιζερ Zhengzhou PZ ψάχνει πάντα τις ιδέες νέων προϊόντων. Εάν ψάχνετε μια επαγγελματική και πεπειραμένη οργάνωση για να συνεργαστείτε με, εμείς ίσως ικανοί να βοηθήσουμε.
  Οι ικανότητές μας καλύπτουν το πλήρες φάσμα της ομορφιάς φωτονίων και λέιζερ και την ιατρική ζωή προϊόντων κύκλος-από το αρχικό δικαίωμα έννοιας κατευθείαν after-market στις υπηρεσίες. Είμαστε εύκαμπτοι, πολυμήχανοι, και έμπειρος. Εάν έχετε μια ιδέα για ένα νέο προϊόν, αφήστε την ομάδα ΛΈΙΖΕΡ Zhengzhou PZ των πεπειραμένων και επαγγελματικών τεχνικών να σας βοηθήσει να φέρει την στη ζωή. Σας υποστηρίζουμε όσον αφορά στην κατασκευή και σχετικές με τις την τεχνολογία ερωτήσεις.
   
  Με το ΛΈΙΖΕΡ Zhengzhou PZ θα πάρετε:
  Γρηγορότερος χρόνος στην αγορά
  Συγχρονισμένη οικονομική επένδυση
  Καινοτόμες τεχνικές λύσεις
  Συνεταιριστικές ανάπτυξη & κατασκευή
   
  Οι καλύψεις OEM&ODM μας:
  Μπορούμε να κάνουμε το cOem και την υπηρεσία ODM για σας στις μηχανές στα εξής:
  1. Έντονη παλόμενη ελαφριά τεχνολογία
  2. Ε-ελαφριά τεχνολογία (IPL+RF)
  3. ND q-διακοπτών: Τεχνολογία λέιζερ YAG
  4. Τεχνολογία μικροϋπολογιστής-Dermabrasion
  5. Υπερηχητική τεχνολογία δημιουργίας κοιλότητας
  6. Κλασματική τεχνολογία λέιζερ (ER: Λέιζερ γυαλιού, λέιζερ του CO2)
  7. Τεχνολογία αφαίρεσης τρίχας λέιζερ (μακρύ παλόμενο ND: Λέιζερ YAG, λέιζερ διόδων)
   
  Ειδική υπηρεσία:
  1. Ρύθμιση λογισμικού (σχέδιο λογότυπων &menu, διαφορετικές γλώσσες)
  2. Μοναδικό σχέδιο μορφής μηχανών
  3. Λαβή επεξεργασίας, σχέδιο φίλτρων.
  4. Συσκευασία (ύφος, υλικό, σχέδιο ετικετών)
  5. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό, το βάρος μηχανών, μέγεθος, παρέχει τα λογικά προγράμματα.
 • Ε & Α

  Έχουμε μια πεπειραμένη επαγγελματική ομάδα Ε&Α, η αναζήτηση της τελειότητας στην ποιότητα και πάντα στην εφεδρεία για να σας βοηθήσουμε να λύσετε όλα τα προβλήματα. Έχουμε επίσης μια στενή σχέση με πολλά πανεπιστήμια σε ανταλλαγή και συνεργασία τεχνολογίας σε όλη τη χώρα.

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhengzhou PZ Laser Slim Technology Co., Ltd. Learn More +

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Helen

Τηλ.:: 86 15639279254

Φαξ: 86-371-55677868

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: 1702Room, κτήριο 16B, πανεπιστημιακή ανατολή επιστημονικών πάρκων, περιοχή Zhongyuan, Zhengzhou, Henan Προβηγκία, Κίνα